Nutriční hodnoty (Hlíva ústřičná s ředkvičkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 431 kJ / 581 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 41,01 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 14,97 g |
| Tuky | 23,85 g |
| – nasycené | 6,42 g |
| – nenasycené | 10,66 g |
| –– mononenasycené | 8,43 g |
| –– polynenasycené | 2,23 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 32,83 g |
| Cholesterol | 777 mg |
| Sodík | 350 mg |
| Sůl | 0,68 g |
| Sacharidy | 35,35 g |
| – cukry | 11,83 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g hlívy ústřičné | Hlíva ústřičná syrová | 500 g |
| 1-2 svazky 1-2 svazky ředkviček | Ředkvička čerstvá | 165 g |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| jarní cibulka s natí | Cibulka jarní čerstvá | |
| houbové koření | Provensálské koření | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| kmín | Kmín | |
| sůl | Sůl mořská |