Nutriční hodnoty (Sýrový špíz se čtyřmi druhy sýrů)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 178 kJ / 1 477 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 134,54 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 134,54 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 94,20 g |
| – nasycené | 54,31 g |
| – nenasycené | 33,50 g |
| –– mononenasycené | 29,30 g |
| –– polynenasycené | 4,20 g |
| ––– omega 3 | 0,61 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 810 mg |
| Sodík | 7,06 g |
| Sůl | 17,65 g |
| Sacharidy | 22,67 g |
| – cukry | 21,27 g |
| ––– laktóza | 21,27 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 100 g 100 g Nivy | Niva 50% t. v s. | 100 g |
| 1 balíček 1 balíček Olomouckých tvarůžků | Tvarůžky | 100 g |
| 1 1 Hermelín | Hermelín | 100 g |
| 150 g 150 g Eidamu nebo Goudy | Sýr kravský tvrdý 30% | 150 g |
| strouhanka dle potřeby | Strouhanka pšeničná | |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 1 1 polévková lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
| 1,5 dl 1,5 dl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 150 ml |
| trochu trochu strouhaného sýru Eidam | Sýr kravský tvrdý 30% | |
| sůl | Sůl mořská |