Nutriční hodnoty (Zeleninový salát s vejci)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 894 kJ / 453 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,34 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 30,62 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,72 g |
Tuky | 23,16 g |
– nasycené | 9,42 g |
– nenasycené | 8,97 g |
–– mononenasycené | 7,14 g |
–– polynenasycené | 1,83 g |
––– omega 3 | 0,11 g |
Vláknina | 7,86 g |
Cholesterol | 493 mg |
Sodík | 387 mg |
Sůl | 0,82 g |
Sacharidy | 23,39 g |
– cukry | 14,92 g |
––– laktóza | 7,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
30 g 30 g syrového celeru | Celer bulva čerstvá | 30 g |
100 g 100 g syrové mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
1-2 stroužky 1-2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 10.5 g |
60 g 60 g ledového salátu | Salát ledový čerstvý | 60 g |
50 g 50 g čínského zelí | Zelí čínské čerstvé | 50 g |
2 ks 2 ks vejce | Vejce slepičí | 126 g |
180 g 180 g řeckého jogurtu | Jogurt řecký 5% | 180 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
pár kapek kapek citronu | Citrón čerstvý |