Nutriční hodnoty (Kořeněné šátečky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 740 kJ / 3 284 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 65,48 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 15,48 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 50,00 g |
Tuky | 165,56 g |
– nasycené | 15,02 g |
– nenasycené | 140,38 g |
–– mononenasycené | 98,60 g |
–– polynenasycené | 41,78 g |
––– omega 3 | 12,35 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 271 mg |
Sodík | 189 mg |
Sůl | 0,41 g |
Sacharidy | 375,50 g |
– cukry | 19,80 g |
––– laktóza | 9,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 ml 200 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
150 ml 150 ml oleje | Olej řepkový | 150 ml |
10 10 čajových lžiček cukru krupice | Cukr bílý | |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
špetka špetka mletého badyánu | Badyán | |
špetka špetka kardamomu | Kardamom prášek | |
špetka špetka skořice | Skořice ceylonská | |
trochu trochu strouhané citronové kůry | Citronová kúra čerstvá | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1/2 kg 1/2 kg polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
2 2 čajové lžičky sušeného droždí nebo půl kostky čerstvého | Droždí sušené | |
švestková povidla | Povidla | |
mascarpone | Mascarpone | |
rozšlehané vejce | Vejce slepičí | |
hrubá mouka | Mouka pšeničná hrubá | |
cukr krupice | Cukr bílý | |
kousek kousek másla | Máslo kravské |