Nutriční hodnoty (Mandarinková buchta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 10 403 kJ / 2 486 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 42,43 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 11,23 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 31,20 g |
| Tuky | 87,73 g |
| – nasycené | 22,26 g |
| – nenasycené | 60,79 g |
| –– mononenasycené | 40,94 g |
| –– polynenasycené | 19,85 g |
| ––– omega 3 | 1,37 g |
| Vláknina | 16,80 g |
| Cholesterol | 264 mg |
| Sodík | 295 mg |
| Sůl | 0,66 g |
| Sacharidy | 373,38 g |
| – cukry | 157,68 g |
| ––– laktóza | 3,68 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 300 g |
| 120 g 120 g moučkového cukru | Cukr bílý | 120 g |
| 1 1 kypřící prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| 125 g 125 g Hery | Margarín | 125 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 5 lžic 5 lžic mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 75 ml |
| 2 plechovky 2 plechovky mandarinek bez šťávy (2 x 314 ml) | Mandarinka čerstvá | |
| 2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
| čokoláda na zdobení | Čokoláda mléčná 30% |