Nutriční hodnoty (Bůček se zeleninovou nádivkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 16 440 kJ / 3 929 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 180,15 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 132,91 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 47,24 g |
| Tuky | 251,07 g |
| – nasycené | 66,50 g |
| – nenasycené | 131,59 g |
| –– mononenasycené | 104,95 g |
| –– polynenasycené | 26,64 g |
| ––– omega 3 | 1,35 g |
| Vláknina | 78,10 g |
| Cholesterol | 875 mg |
| Sodík | 3,25 g |
| Sůl | 7,12 g |
| Sacharidy | 198,20 g |
| – cukry | 51,60 g |
| ––– laktóza | 9,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 750 g 750 g libovějšího bůčku bez kostí | Vepřový bok | 750 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 4 4 starší rohlíky | Rohlík pšeničný bílý | 172 g |
| 200 ml 200 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| strouhanka podle potřeby | Strouhanka pšeničná | |
| 2 řapíky 2 řapíky celeru | Celer bulva čerstvá | 1000 g |
| 1 bulva 1 bulva fenyklu | Fenykl hlíza | 540 g |
| 2 2 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| 2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
| libeček | Libeček čerstvý | |
| pažitka | Pažitka čerstvá |