Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Polévka několika barev a chutí /vše, co bylo a zbylo/...)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 250 kJ /
1 016 kcal
Bílkoviny133,63 g
– z toho živočišné bílkoviny98,75 g
– z toho rostlinné bílkoviny34,88 g
Tuky21,76 g
– nasycené8,36 g
– nenasycené10,13 g
–– mononenasycené6,36 g
–– polynenasycené3,77 g
––– omega 30,56 g
Vláknina53,10 g
Cholesterol 585 mg
Sodík 1,10 g
Sůl2,47 g
Sacharidy44,82 g
– cukry26,80 g
––– laktóza0,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 velká brokolice Brokolice čerstvá 500 g
1 1 kedlubna Kedluben čerstvý 180 g
2 2 mrkve Mrkev čerstvá 100 g
1 1 celer Celer bulva čerstvá 540 g
1 1 petržel Petržel kořenová čerstvá
1/2 kg 1/2 kg filé z tresky Treska filet 500 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 1 velká lžíce dětské krupičky Krupice pšeničná jemná
3 kusy 3 kusy hlívy ústřičné Hlíva ústřičná syrová
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
muškátový květ Muškát květ sušený
sůl Sůl mořská
2 2 housky na osmažení Houska pšeničná
petrželka n zdobení Petržel nať čerstvá
rybí koření (není nutné) Grilovací koření

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.