Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Langoše - kynuté v lednici

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min

60 min (60 min příprava, bez doby kynutí)

23. 2. 2010 16:57

Suroviny

Porce: asi 8 kusů

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie8 248 kJ / 1 971 kcal
Bílkoviny70,85 g
Tuky14,71 g
Vláknina16,68 g
Cholesterol 18 mg
Sodík 129 mg
Sůl0,30 g
Sacharidy380,54 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Ala787

28. 3. 2022 06:28

Těsto hodně tužší, příště musím dát více mléka. V lednici dobře vyknynulo.

Maryla337 Maryla337

3. 12. 2019 14:03

ty dělám jsou super<3

pet359

19. 3. 2017 22:17

Tento recept mam taky uz roky...jiny nepouzivam, jsou luxusni...vzdy nadychane a skoro bez prace...vzdy se po nich zaprasi :-)

kolubro

3. 11. 2014 15:39

Vyzkoušela jsem a chutnaly:-)

stemberkap

10. 10. 2011 15:42

těsto není tuhé musiš ho dobře udelat,delam je často deti je milují a vždy sou vynikající a nadychany....:-!:-!:-!

cathleen cathleen (moderátorka)

7. 9. 2011 10:15

Dělávám langoše z 500 g hladké mouky, 250 ml mléka, 125 ml smetany, droždí a trochy soli....takže mi přijde, že toto těsto musí být opravdu hodně tuhé....na 500 g mouky pouze 200 ml tekutin....?

teny1 teny1

7. 9. 2011 07:37

Těsto bylo tuhé, špatně se s ním pracovalo a vůbec nebylo nadýchané

tutyfruty

9. 3. 2011 13:00

Děkujů Zdeni za radu :-K

Zdenka +++ Zdenka +++

9. 3. 2011 12:45

tutyfruty,to nevim jestli se změní chut ještě jsem to nezkoušela:-K

tutyfruty

9. 3. 2011 12:41

Nezmění se chut langušů když to hned budu dělat? Nezkoušela jsi? Jinač děkujů a večer si taky na nich pochutnám :-K:-p

Zdenka +++ Zdenka +++

9. 3. 2011 12:09

tutyfruty, pokud to chceš mit na oběd tak nech těsto venku nedávej je do lednice jinak co jsem zkoušela udělat těsto ráno a večer jsem je smažila:-Kto jsem ti moc nepomohla že

tutyfruty

9. 3. 2011 11:57

Vypadá velice chutně , co když těsto necham kynout tak 2 hodinky v ledničce , stačí to?:-)

magdalenka magdalenka

16. 2. 2011 18:43

mojematysek, kocka droždia u nás má 40 alebo 42 g. Obyčajne sa dáva na 1 kg múky. V tomto prípade sa dáva pol kocky na pol kila múky. Čiže tvoja 100 g kocka je naozaj veľa.

Zdenka +++ Zdenka +++

16. 2. 2011 14:54

mojematysek, děkuji a nemáš sušené kvasnice jsou lepší ,jinak pokud to je ta klasická malá kostka kvasnic tak půlku určitě dej.:-K A at vám chutnají.:-K:-K

mojematysek

16. 2. 2011 14:43

No projela jsem vsechny recepty na langose a tohle testo vypada asi tak nejlip:yes: urcite je pres vikend udelam,jen bych potrebovala vedet kolik g je myslena ta kostka drozdi,ja co mam doma tak ta ma 100g ale to je asi moc ne? predem dekuji za odpoved:-K a davam bodicek;-)

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Novinka!

Naše kuchařky

Do obchodu

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: langose video kynute testo testo na langose bez kynuti langoše do lednice těsto na langoše kynuté langoše z kynutého těsta langoše těsto recept bez kynuti těsto na langoše s jogurtem langoše těsto recept kynuté těsto v lednici kynutí těsta v lednici potírání na langoše kynute testo na langose langoše langoše z jogurtu bez kynutí langose do lednicky kynuté těsto do lednice těsto kynuté v lednici testo na langose langoše těsto bez kynutí hrníčkové langoše

Suroviny: mouka hladká, mléko, droždí, sůl, cukr, olej, voda, sýr tvrdý, kečup sladký, česnek

TopRecepty.cz

Langoše - kynuté v lednici

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/oZY3