Nutriční hodnoty (Jablečný desert)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 763 kJ / 900 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,40 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,40 g |
| Tuky | 2,08 g |
| – nasycené | 0,68 g |
| – nenasycené | 0,92 g |
| –– mononenasycené | 0,08 g |
| –– polynenasycené | 0,84 g |
| ––– omega 3 | 0,16 g |
| Vláknina | 15,60 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 23 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 210,00 g |
| – cukry | 206,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g oloupaných jablek | Jablko čerstvé | 600 g |
| 20 cl 20 cl vody | Voda | 200 ml |
| 150 g 150 g cukru | Cukr bílý | 150 g |
| 3 3 pudinky | Puding v prášku | |
| 45 cl 45 cl vody | Voda | 450 ml |
| piškoty | Piškoty | |
| maliny nebo borůvky | Maliny čerstvé | |
| šlehačka na zdobení | Šlehačka 35% |