Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dort Kopačák)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie30 412 kJ /
7 269 kcal
Bílkoviny137,55 g
– z toho živočišné bílkoviny109,15 g
– z toho rostlinné bílkoviny28,40 g
Tuky409,60 g
– nasycené170,00 g
– nenasycené211,50 g
–– mononenasycené152,20 g
–– polynenasycené59,30 g
––– omega 312,99 g
Vláknina10,00 g
Cholesterol 2,05 g
Sodík 1,32 g
Sůl3,33 g
Sacharidy753,05 g
– cukry509,75 g
––– laktóza90,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 vajec Vejce slepičí 350 g
200 g 200 g práškového cukru Cukr bílý 200 g
1 dl 1 dl oleje Olej řepkový 100 ml
1 dl 1 dl vlažné vody Voda 100 ml
200 g 200 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 200 g
1/2 1/2 prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
50 g 50 g strouhaných ořechů Vlašské ořechy 50 g
1 l 1 l mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 1000 ml
2-3 2-3 vanilkové pudinky Puding v prášku 100 g
250 g 250 g másla Máslo kravské 250 g
moučkový cukr (dle chuti) Cukr bílý
100 g 100 g polotučného sušeného mléka Mléko kravské polotučné sušené 100 g
200 g 200 g moučkového cukru Cukr bílý 200 g
1 lžíce 1 lžíce kukuřičného sirupu (nebo pšeničného sirupu či jednu lžičku glukosy) Sirup kukuřičný 15 ml
2 lžíce 2 lžíce horké vody Voda 36 ml
jedna lžička lžička oleje Olej řepkový
1 lžička 1 lžička mandlového aroma Aroma mandlové 5 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.