Nutriční hodnoty (Hermelínovo-vaječný salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 13 593 kJ / 3 249 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 133,85 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 128,05 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,80 g |
| Tuky | 293,17 g |
| – nasycené | 87,88 g |
| – nenasycené | 178,00 g |
| –– mononenasycené | 79,87 g |
| –– polynenasycené | 98,13 g |
| ––– omega 3 | 3,51 g |
| Vláknina | 1,20 g |
| Cholesterol | 1,63 g |
| Sodík | 6,89 g |
| Sůl | 17,74 g |
| Sacharidy | 18,13 g |
| – cukry | 5,33 g |
| ––– laktóza | 5,33 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 hermelíny (4x100 g) | Hermelín | 400 g |
| 200 ml 200 ml majonézy (Poličanka) | Majonéza | 200 g |
| 1 1 velká bílá cibule | Cibule čerstvá | |
| 2 lžíce 2 lžíce plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 30 g |
| 4 4 vejce uvařená natvrdo | Vejce slepičí | 280 g |
| 3 3 větší sterilované okurky | Okurka polní zavařená | |
| kousek kousek čerstvého celeru | Celer bulva čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| petrželová nať | Petržel nať čerstvá | |
| celerová nať | Petržel nať čerstvá |