Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hermelínovo-vaječný salát)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie13 593 kJ /
3 249 kcal
Bílkoviny133,85 g
– z toho živočišné bílkoviny128,05 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,80 g
Tuky293,17 g
– nasycené87,88 g
– nenasycené178,00 g
–– mononenasycené79,87 g
–– polynenasycené98,13 g
––– omega 33,51 g
Vláknina1,20 g
Cholesterol 1,63 g
Sodík 6,89 g
Sůl17,74 g
Sacharidy18,13 g
– cukry5,33 g
––– laktóza5,33 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 hermelíny (4x100 g) Hermelín 400 g
200 ml 200 ml majonézy (Poličanka) Majonéza 200 g
1 1 velká bílá cibule Cibule čerstvá
2 lžíce 2 lžíce plnotučné hořčice Hořčice plnotučná 30 g
4 4 vejce uvařená natvrdo Vejce slepičí 280 g
3 3 větší sterilované okurky Okurka polní zavařená
kousek kousek čerstvého celeru Celer bulva čerstvá
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
petrželová nať Petržel nať čerstvá
celerová nať Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.