Nutriční hodnoty (Hermelínovo-vaječný salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 13 593 kJ / 3 249 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 133,85 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 128,05 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,80 g |
Tuky | 293,17 g |
– nasycené | 87,88 g |
– nenasycené | 178,00 g |
–– mononenasycené | 79,87 g |
–– polynenasycené | 98,13 g |
––– omega 3 | 3,51 g |
Vláknina | 1,20 g |
Cholesterol | 1,63 g |
Sodík | 6,89 g |
Sůl | 17,74 g |
Sacharidy | 18,13 g |
– cukry | 5,33 g |
––– laktóza | 5,33 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 hermelíny (4x100 g) | Hermelín | 400 g |
200 ml 200 ml majonézy (Poličanka) | Majonéza | 200 g |
1 1 velká bílá cibule | Cibule čerstvá | |
2 lžíce 2 lžíce plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 30 g |
4 4 vejce uvařená natvrdo | Vejce slepičí | 280 g |
3 3 větší sterilované okurky | Okurka polní zavařená | |
kousek kousek čerstvého celeru | Celer bulva čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
petrželová nať | Petržel nať čerstvá | |
celerová nať | Petržel nať čerstvá |