Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Podzimní jelení ragů

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min

90 min (90 min tepelná úprava)

2. 11. 2011 17:15

Suroviny pro 6

6

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie11 062 kJ / 2 644 kcal
Bílkoviny207,96 g
Tuky191,54 g
Vláknina6,54 g
Cholesterol 540 mg
Sodík 3,92 g
Sůl9,80 g
Sacharidy18,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Petaja

26. 2. 2020 13:48

Tak dnes jsem dělala a opravdu dobré. Naloženo jsem měla 2 dny, jen jsem vše z úspory času uvrhla do tlakového hrnce. Zahušťovala jsem, po přepasírování, jíškou (máslo+ mouka) a na konci jsem teda nedávala mrkev, jen jsem ji nechala vyvařit. Rodinka vařenou mrkev nemusí....Přílohu jsem udělala bramborovou kaši, kvůli dětem. Tříleťák snědl velký talíř, přítel si malinko dopepří, omáčka je jemňejší...Všem nám chutná :yes::-):-K. Díky za super recept...

petra

28. 12. 2013 20:24

Opravdu jsem to udelala, doporucuji, je to vynikajici.

evík

3. 11. 2011 14:36

Posílám bodík a budu se těšit až seženu masíčko:-p:-p:-O:-O:yes:

Dana61

3. 11. 2011 11:05

no, tak opět polknu a nechám si zajít chuť:-D:yes: už nemám ani kance a jelena no toho už jsme neměli hodně let - ale asi bude inprovizace - mix hovězího a vepřového - schválně, jestli to moji strávníci poznají;-)

monikaK

3. 11. 2011 06:04

hmmmmmmmmmmmmmmmmm:yes::yes::-p

Anna Kocikova

2. 11. 2011 22:36

Krásný recept:-K+11:yes:A omáčka je parádní:-p

1974andrea

2. 11. 2011 18:37

Ha, další lovec jelenů, ještě, že máme zdroj, viď Otíku;-). Já ho dojídala ještě dnes a ty už s novým receptem:-p:yes:

eva hubova

2. 11. 2011 18:25

:-Okrása a určitě i:-p:-p:yes:+9

spagetka

2. 11. 2011 18:21

Hm mám slíbeného srnce ;-);-):-p:-p

maiva

2. 11. 2011 18:19

Colombo65:parádní recept:-p+8:yes::yes:

rebeka

2. 11. 2011 18:16

tohle joooo:-O:-K:yes::yes::yes::yes:

Pajaska

2. 11. 2011 18:16

:yes::yes::-p

vseumel

2. 11. 2011 18:12

Fotka i recept vypadají krásně, ale jak uvařit jelení ragů bez jelena ?:yes:

senky

2. 11. 2011 18:10

:yes::yes::-O mám v mrazáku kýtu z daněly:-8

Bibinka

2. 11. 2011 17:37

Colombo65: Otíku, tak ty nejen chodíš na ryby, ale i na jeleny jo:-O:-? Kruciš, ale máš to bezvadný, nezbylo-taková dobrůtka asi ne, já vím:-( Tak máš aspoň 4.bod:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jelení maso recepty jak naložit jelení maso recepty jelení maso jelenní ragů jelení ragú na víně recept na jelení maso marináda na jelení maso jelení maso recept jelení maso recepty na jelení maso recepty ragů naložení jeleního masa ragů z divočiny jeleníragů ragů z jeleního masa jelení kousky daněla recepty daněla recept jelení ragů na zelenině ragů recepty jelení maso

Suroviny: plec jelení, cibule, mrkev, špek uzený, sůl, mouka hladká, máslo, jalovec, bobkový list, pepř černý, sůl hrubá, olej

TopRecepty.cz

Podzimní jelení ragů

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6zVl