Nutriční hodnoty (Broskvový džem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 21 867 kJ / 5 227 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 60,24 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 44,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 16,24 g |
| Tuky | 4,80 g |
| – nasycené | 0,64 g |
| – nenasycené | 3,48 g |
| –– mononenasycené | 1,64 g |
| –– polynenasycené | 1,84 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 21,60 g |
| Cholesterol | 50 mg |
| Sodík | 292 mg |
| Sůl | 0,25 g |
| Sacharidy | 1 224,80 g |
| – cukry | 1 168,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 kg 2 kg broskví | Dužina broskve čerstvá | 2000 g |
| 1 lžička 1 lžička kyseliny citronové | E330 - Kyselina citronová | |
| 1 kg 1 kg cukru krupice | Cukr bílý | 1000 g |
| 2 balení 2 balení Gelfix Extra | Želatina cukrářská | 50 g |
| 1 lžička 1 lžička skořice (nemusí být) | Skořice ceylonská | 8 g |