Nutriční hodnoty (Kuře hanácké selky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 013 kJ / 720 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 19,01 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 19,01 g |
| Tuky | 1,86 g |
| – nasycené | 0,25 g |
| – nenasycené | 0,67 g |
| –– mononenasycené | 0,32 g |
| –– polynenasycené | 0,35 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 25,02 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 67 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 145,50 g |
| – cukry | 26,70 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 kuře | Kuře | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| čerstvá paprika | Paprika červená čerstvá | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 2 rajče | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| 1 1 paprika červená | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| 1 1 paprika zelená | Paprika zelená čerstvá | |
| 750 g 750 g brambor | Brambor zimní | 750 g |
| 1/8 1/8 másla | Máslo kravské | 0.125 g |
| trochu trochu olivového oleje | Olej olivový | |
| 1 1 šlehačka | Šlehačka 35% | |
| nasekaná petrželka | Petržel nať čerstvá |