Nutriční hodnoty (Oves na bulharský způsob)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 783 kJ / 187 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,06 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,06 g |
| Tuky | 1,30 g |
| – nasycené | 0,22 g |
| – nenasycené | 0,79 g |
| –– mononenasycené | 0,33 g |
| –– polynenasycené | 0,45 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 10,52 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 955 mg |
| Sůl | 2,35 g |
| Sacharidy | 33,75 g |
| – cukry | 25,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 hrnek 1 hrnek ovsa bezpluchého | Oves | |
| 1 1 cibuli | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 čerstvou papriku | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| 4 4 rajčata | Rajče červené čerstvé | 240 g |
| 1 KL 1 KL Worcesterové omáčky | Worcestrová omáčka | 5 ml |
| 1 PL 1 PL sojové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 15 ml |
| 1/2 KL 1/2 KL mleté papriky | Paprika červená sušená | 0.5 g |