Nutriční hodnoty (Hruškové zelí s uzeným)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 580 kJ / 378 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 2,12 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,60 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,52 g | 
| Tuky | 30,19 g | 
| – nasycené | 14,51 g | 
| – nenasycené | 15,25 g | 
| –– mononenasycené | 12,06 g | 
| –– polynenasycené | 3,19 g | 
| ––– omega 3 | 0,07 g | 
| Vláknina | 8,10 g | 
| Cholesterol | 27 mg | 
| Sodík | 9 mg | 
| Sůl | 0,00 g | 
| Sacharidy | 21,47 g | 
| – cukry | 16,12 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 2 lžíce 2 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 30 g | 
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g | 
| sůl | Sůl mořská | |
| cukr | Cukr bílý | |
| kmín podle chuti | Kmín | |
| trochu trochu hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
| ocet podle potřeby | Ocet lihový | |
| 1 1 hruška | Hruška čerstvá | 130 g | 
| jedno jablko | Jablko čerstvé | 
 
	