Pochoutkový salát

JitkaR Kuchařka:

Doba přípravy: 30min Saláty 10 názorů

57
Recept si zatím oblíbilo 7 kuchařů

Suroviny

30 dkg měkkého salámu
10 dkg kyselé okurky
3 vejce natvrdo
Nyní v akci
10 dkg cibule
1 malý sterilovaný hrášek ( konzerva )
200-300 ml majonézy
Recept si zatím oblíbilo 7 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Salám, vejce natvrdo a kyselou okurku nastrouhat nahrubo, cibuli nakrájíme na kostičky a přidáme steril. hrášek a nakonec majolku, vše smícháme dohromady.

  2. Nejlépe podávat až 2. den je to lépe rozleželé, ale kdo nevydrží, tak si může dát hned.

Poznámka

Sůl a pepř není potřeba, ale kdo bude chtít, tak si to může dochutit.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 26 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Pochoutkový salát

  • tejaja tejaja

    casino: Myslím, že každý má toľko inteligencie, aby pochopil, čo autorka myslí. Alebo nie ?;-) V hovorovej reči sa to bežne používa, malý, veľký hrášok...aspoň u nás.:-*

    Odpovědět

  • casino casino

    "1 malý sterilovaný hrášek"
    Bych se přimlouval dát více hráškůůů;-) Aspoň 3 kuličky:-*

    Odpovědět

  • Tonda Tonda

    salátek jistě bude výborný, ALE! Prosím nenazývejte ho pochoutkový i když si na něm jistě výtečně pochutnáte. Pochoutkový salát je již vymyšlený a jako pochoutkový pojmenovaný a nedává se do něho vejce a musí tam přijít mimo jiné wonchesterová omáčka. Nejde mi o to tady prudit, to jist né a děkuji autorovi receptu že se podělil, jen by měl svůj salát pojmenovat podle svého, má na to navíc plné právo. hezký den všem mlsounům :yes:

    Odpovědět

  • Jana Remkova Jana Remkova

    Dovolím si přidat foto :-). Skvělý salátek. Já jsem si kněmu dala restovaná krůtí játra. Do salátu jsem jen místo měkkého salámu dala šunku a místo Poličanky jsem použila Helmanz tatarku.;-). Taky hrášek jsem dala mražený.
    S fotem zárověň přidávám plus:-)

    Odpovědět

  • Jana Remkova Jana Remkova

    Dodržujeme receptury?? No, směju se..:-D. Mi se ten salát moc líbí a hned dnes jej vyzkouším :-);-). Přece jen je to snad web o vaření, nejsme profesionálové, ani kuchaři. To jen někteří zde mají pocit, že snědli všechnu moudrost světa;-). Nedělejme ze zábavného webu kuchařské normy.

    Odpovědět

  • bob121 bob121

    Najde se tady mnoho vybornych receptu, ale nekdy to vypada, jako zaci mistra Babicu a proto naprosto souhlasim s komentarem od @satelit. (Poznamka pro urypane a vsimave: pisi ze zamori, proto bez diakritiky).:-p

    Odpovědět

  • satelit satelit

    Do pochoutkového salátu nepatří vejce. Naopak tam leccos chybí. Věřím, že se vám něco podařilo a bylo to i chutné, ale dodržujme receptury a názvy. Za pár let by těmito pokusy mohly zmizet klasické pokrmy. Je to dědictví našich skvělých a vyhlášených kuchařů a lahůdkářů. Kdyby se takto chovali ke svým klasikám v cizině, tak mohou zavřít krám! Nazdar.:-S

    Odpovědět

  • planeta planeta

    domácí je domácí, jistě vyzkouším:-)

    Odpovědět

  • Jenny Jenny

    :yes:+:yes:;-)posílám fotečku,jen jsem neměla hrášek,tak to bylo bez něj,ale i tak byla moc dobráá...:yes:;-)

    Odpovědět

  • rebeka rebeka

    česká, dobrá klasika:-p:yes::yes:

    Odpovědět

1

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo