Nutriční hodnoty (Hovězí plátky na celeru a smetaně v papiňáku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 217 kJ / 1 008 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 33,91 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 30,23 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,68 g |
| Tuky | 86,77 g |
| – nasycené | 18,31 g |
| – nenasycené | 54,40 g |
| –– mononenasycené | 41,66 g |
| –– polynenasycené | 12,74 g |
| ––– omega 3 | 2,06 g |
| Vláknina | 6,04 g |
| Cholesterol | 92 mg |
| Sodík | 966 mg |
| Sůl | 2,37 g |
| Sacharidy | 21,03 g |
| – cukry | 4,23 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 700 700 g hovězího masa (6 středních plátků z mladé kližky) | Hovězí kýta | |
| 200 g 200 g vyuzeného domácího bůčku | Vepřový bok | 200 g |
| 1 pl 1 pl oleje | Olej řepkový | 11 ml |
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 hrnky 2 hrnky nastrouhaného celeru | Celer bulva čerstvá | |
| 2 centimetr 2 centimetr široké plátky celeru | Celer bulva čerstvá | |
| 1 kostka 1 kostka hovězího bujónu | Bujón hovězí | 9 g |
| 1 krabička 1 krabička (250g) trvanlivé 30% smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | |
| 3 pl 3 pl hořčice | Hořčice plnotučná | 45 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý černý pepř | Pepř černý mletý | |
| 1 1 hrnek=250ml |