Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečená hovězí kližka na způsob jehněčího)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie9 116 kJ /
2 179 kcal
Bílkoviny137,27 g
– z toho živočišné bílkoviny126,56 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,71 g
Tuky150,23 g
– nasycené74,12 g
– nenasycené73,43 g
–– mononenasycené61,79 g
–– polynenasycené11,64 g
––– omega 30,28 g
Vláknina23,67 g
Cholesterol 431 mg
Sodík 2,91 g
Sůl7,20 g
Sacharidy61,85 g
– cukry11,22 g
––– laktóza0,12 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g hovězí kližky Hovězí kližka 600 g
100 g 100 g anglické slaniny vcelku Anglická slanina 100 g
50 g 50 g špeku Špek 50 g
5 stroužků 5 stroužků česneku Česnek čerstvý 35 g
1 lžíce 1 lžíce majoránky Majoránka sušená 20 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
1,5 lžičky 1,5 lžičky tymiánu Tymián sušený 7.5 g
1 lžička 1 lžička celého nového koření Nové koření 5 g
1 lžička 1 lžička celého pepře Pepř černý 7 g
3 3 bobkové listy Bobkový list sušený
1 lžička 1 lžička jalovce Jalovec sušený 5 g
horký vývar Vývar hovězí
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
1-2 lžíce 1-2 lžíce másla Máslo kravské 15 g
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.