Nutriční hodnoty (Pečená hovězí kližka na způsob jehněčího)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 9 116 kJ / 2 179 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 137,27 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 126,56 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,71 g |
Tuky | 150,23 g |
– nasycené | 74,12 g |
– nenasycené | 73,43 g |
–– mononenasycené | 61,79 g |
–– polynenasycené | 11,64 g |
––– omega 3 | 0,28 g |
Vláknina | 23,67 g |
Cholesterol | 431 mg |
Sodík | 2,91 g |
Sůl | 7,20 g |
Sacharidy | 61,85 g |
– cukry | 11,22 g |
––– laktóza | 0,12 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g hovězí kližky | Hovězí kližka | 600 g |
100 g 100 g anglické slaniny vcelku | Anglická slanina | 100 g |
50 g 50 g špeku | Špek | 50 g |
5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
1 lžíce 1 lžíce majoránky | Majoránka sušená | 20 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
1,5 lžičky 1,5 lžičky tymiánu | Tymián sušený | 7.5 g |
1 lžička 1 lžička celého nového koření | Nové koření | 5 g |
1 lžička 1 lžička celého pepře | Pepř černý | 7 g |
3 3 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
1 lžička 1 lžička jalovce | Jalovec sušený | 5 g |
horký vývar | Vývar hovězí | |
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
1-2 lžíce 1-2 lžíce másla | Máslo kravské | 15 g |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |