Nutriční hodnoty (Selská vepřová kýta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 757 kJ / 898 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 87,63 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 84,80 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,83 g |
| Tuky | 52,80 g |
| – nasycené | 22,40 g |
| – nenasycené | 26,68 g |
| –– mononenasycené | 21,48 g |
| –– polynenasycené | 5,19 g |
| ––– omega 3 | 0,09 g |
| Vláknina | 5,86 g |
| Cholesterol | 196 mg |
| Sodík | 217 mg |
| Sůl | 0,40 g |
| Sacharidy | 16,90 g |
| – cukry | 4,38 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g vepřové kýty | Vepřová kýta | 400 g |
| 60 g 60 g cibule | Cibule čerstvá | 60 g |
| 10 g 10 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 40 g 40 g sádla | Sádlo vepřové | 40 g |
| kmín | Kmín | |
| sůl | Sůl mořská |