Nutriční hodnoty (Krůtí (kuřecí) závitek plněný kysaným zelím)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
| Energie | 6 232 kJ / 1 489 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 30,29 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 19,91 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,38 g |
| Tuky | 122,07 g |
| – nasycené | 48,77 g |
| – nenasycené | 71,40 g |
| –– mononenasycené | 48,90 g |
| –– polynenasycené | 22,50 g |
| ––– omega 3 | 1,19 g |
| Vláknina | 14,60 g |
| Cholesterol | 95 mg |
| Sodík | 3,62 g |
| Sůl | 9,00 g |
| Sacharidy | 62,26 g |
| – cukry | 15,59 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 5 5 krůtích (kuřecích) řízků | Kuře prso | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 80 g 80 g tuku | Margarín | 80 g |
| 1 1 střední cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 30 g 30 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 30 g |
| 40 g 40 g rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 40 g |
| 1 PL 1 PL hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
| 2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 17.5 g |
| 1 kostka 1 kostka bujónu | Bujón hovězí | 10 g |
| 50 g 50 g slaniny | Špek | 50 g |
| 150 g 150 g kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 150 g |
| pepř | Pepř černý | |
| 1 1 brambor | Brambor zimní | 50 g |
| 1 1 menší červená kapie (špičatá, tenká) | Paprika červená čerstvá | |
| 3 nožičky 3 nožičky tenkých párků | Párek vepřový | 120 g |