Nutriční hodnoty (Zeleninový salát s čerstvým sýrem Mexiko a bazalkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 273 kJ / 304 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 12,38 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 12,38 g |
| Tuky | 1,95 g |
| – nasycené | 0,34 g |
| – nenasycené | 1,51 g |
| –– mononenasycené | 0,37 g |
| –– polynenasycené | 1,14 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 17,54 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 177 mg |
| Sůl | 0,18 g |
| Sacharidy | 51,71 g |
| – cukry | 35,83 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 100 g 100 g čerstvého sýra Mexiko | Sýr tavený | |
| 1 1 ledový salát | Salát ledový čerstvý | 400 g |
| 1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| 1 1 okurek | Okurka salátová čerstvá | |
| 1 1 kedlubna | Kedluben čerstvý | 180 g |
| 1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
| 2 lžičky 2 lžičky cukru | Cukr bílý | 10 g |
| 2 lžičky 2 lžičky balzamikového octa | Ocet balsamikový bílý | 10 ml |
| 100 ml 100 ml vlažné vody | Voda | 100 ml |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvá bazalka | Bazalka čerstvá |