Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jehněčí s nivou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 245 kJ /
2 449 kcal
Bílkoviny234,26 g
– z toho živočišné bílkoviny229,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,26 g
Tuky150,88 g
– nasycené52,76 g
– nenasycené85,99 g
–– mononenasycené67,17 g
–– polynenasycené18,82 g
––– omega 36,01 g
Vláknina5,75 g
Cholesterol 908 mg
Sodík 3,63 g
Sůl9,00 g
Sacharidy35,55 g
– cukry3,75 g
––– laktóza1,72 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg jehněčího masa (žebírka, kýta) Jehněčí kýta 1000 g
120 g 120 g nivy Niva 50% t. v s. 120 g
1 1 rohlík Rohlík pšeničný bílý 43 g
1 lžíce 1 lžíce čerstvého nebo sušeného tymiánu
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
5 lžic 5 lžic oleje Olej řepkový 55 ml
1 lžíce 1 lžíce máty Máta peprná list čerstvá 15 g
šťáva z 1 citronu Šťáva z citrónu
1 lžíce 1 lžíce plnotučné hořčice Hořčice plnotučná 15 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.