Nutriční hodnoty (Rychlý koláč s broskvemi a tvarohem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 1 706 kJ / 408 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,38 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 30,38 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 26,46 g |
– nasycené | 6,37 g |
– nenasycené | 12,25 g |
–– mononenasycené | 9,80 g |
–– polynenasycené | 2,45 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 907 mg |
Sodík | 468 mg |
Sůl | 1,70 g |
Sacharidy | 12,05 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
200 g 200 g cukru krystal | Cukr bílý | 200 g |
150 ml 150 ml oleje | Olej řepkový | 150 ml |
200 ml 200 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
300 g 300 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 300 g |
1 1 kypřicí prášek | Kypřící prášek | |
1 1 vanilkový lusk (nebo 1 lžička vanilkového extraktu) | Vanilkové lusky | |
2 lžíce 2 lžíce kakaa | Kakao prášek | 50 g |
500 g 500 g měkkého tvarohu ve vaničce | Tvaroh polotučný | 500 g |
300 g 300 g ovocného jogurtu | Jogurt kravský bílý 3,5% | 300 ml |
3-4 3-4 broskve (nebo jiné čerstvé ovoce) | Dužina broskve čerstvá | |
50 g 50 g nastrouhané čokolády | Čokoláda mléčná 30% | 50 g |
tuk na vymazání plechu | Margarín | |
mouka na vysypání plechu | Mouka pšeničná hladká |