Nutriční hodnoty (Česnečka II)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 205 kJ / 288 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,55 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,55 g |
| Tuky | 0,42 g |
| – nasycené | 0,42 g |
| – nenasycené | 1,25 g |
| –– mononenasycené | 0,17 g |
| –– polynenasycené | 1,08 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 12,05 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 40 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 59,77 g |
| – cukry | 3,34 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 litr 1 litr zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 1000 ml |
| 6 stroužků 6 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 42 g |
| 5 5 brambor | Brambor zimní | 250 g |
| 1 konzerva 1 konzerva červených fazolí ve slaném nálevu | Fazole červená ledvina sterilované | |
| 1 1 klobása (nemusí být) | Klobása | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| majoránka | Majoránka sušená | |
| jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá |