Nutriční hodnoty (Salát z čínského zelí s křenem a fazolemi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 229 kJ / 772 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,60 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 2,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,60 g |
| Tuky | 80,12 g |
| – nasycené | 10,03 g |
| – nenasycené | 63,09 g |
| –– mononenasycené | 18,03 g |
| –– polynenasycené | 45,06 g |
| ––– omega 3 | 1,00 g |
| Vláknina | 6,08 g |
| Cholesterol | 130 mg |
| Sodík | 1,05 g |
| Sůl | 2,30 g |
| Sacharidy | 7,00 g |
| – cukry | 3,60 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 1/2 menšího čínského zelí | Zelí čínské čerstvé | |
| plechovka plechovka červených fazolí ve slaném nálevu | Fazole červená ledvina sterilované | |
| 2 lžíce 2 lžíce smetanového křenu | Křen sterilovaný | 30 g |
| několik několik rajčat | Rajče červené čerstvé | |
| 100 g 100 g tatarky | Tatarská omáčka | 100 g |
| 3-4 3-4 naťové cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská |