Nutriční hodnoty (Salát z čínského zelí s křenem a fazolemi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 229 kJ / 772 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 2,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,60 g |
Tuky | 80,12 g |
– nasycené | 10,03 g |
– nenasycené | 63,09 g |
–– mononenasycené | 18,03 g |
–– polynenasycené | 45,06 g |
––– omega 3 | 1,00 g |
Vláknina | 6,08 g |
Cholesterol | 130 mg |
Sodík | 1,05 g |
Sůl | 2,30 g |
Sacharidy | 7,00 g |
– cukry | 3,60 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 1/2 menšího čínského zelí | Zelí čínské čerstvé | |
plechovka plechovka červených fazolí ve slaném nálevu | Fazole červená ledvina sterilované | |
2 lžíce 2 lžíce smetanového křenu | Křen sterilovaný | 30 g |
několik několik rajčat | Rajče červené čerstvé | |
100 g 100 g tatarky | Tatarská omáčka | 100 g |
3-4 3-4 naťové cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
sůl | Sůl mořská |