Nutriční hodnoty (Kuřecí steak Istrie s nektarinkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 497 kJ / 358 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 81,55 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 81,55 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 3,50 g |
| – nasycené | 0,98 g |
| – nenasycené | 2,00 g |
| –– mononenasycené | 1,33 g |
| –– polynenasycené | 0,67 g |
| ––– omega 3 | 0,67 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 193 mg |
| Sodík | 193 mg |
| Sůl | 0,49 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 kuřecí prso | Kuře prso | 350 g |
| 1-2 1-2 šťavnaté měkké nektarinky | Dužina nektarinky čerstvá | |
| 4-6 plátků 4-6 plátků sýra typu ementál (nebo gouda) | Ementál | |
| 1 sklenka 1 sklenka bílého vína (výraznější, polosladké) | Víno bílé suché | 200 ml |
| 1 kousek 1 kousek másla | Máslo kravské | 25 g |
| 1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská |