Nutriční hodnoty (Kuřecí závitky s česnekem, grilovanou cuketou a mozzarellou ve smetanové omáčce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 9 687 kJ / 2 315 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 371,66 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 368,80 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,86 g |
| Tuky | 81,78 g |
| – nasycené | 49,08 g |
| – nenasycené | 28,03 g |
| –– mononenasycené | 23,34 g |
| –– polynenasycené | 4,69 g |
| ––– omega 3 | 3,18 g |
| Vláknina | 6,94 g |
| Cholesterol | 1,04 g |
| Sodík | 1,22 g |
| Sůl | 3,11 g |
| Sacharidy | 21,80 g |
| – cukry | 13,92 g |
| ––– laktóza | 9,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 kuřecí prsní řízky | Kuře prso | 1400 g |
| 2 2 mladé cukety | Cuketa čerstvá | 200 g |
| 150 g 150 g buvolí mozzarelly | Mozzarella kravská | 150 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| 150 ml 150 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 150 ml |
| olivový olej | Olej olivový | |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| provensálské bylinky (nejlépe mlýnek Kotányi) | Provensálské koření | |
| dijonská hořčice | Hořčice dijonská |