Nutriční hodnoty (Jogurtová buchta (kelímková))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 883 kJ / 211 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 17,36 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 15,12 g |
| – nasycené | 3,64 g |
| – nenasycené | 7,00 g |
| –– mononenasycené | 5,60 g |
| –– polynenasycené | 1,40 g |
| ––– omega 3 | 0,06 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 199 mg |
| Sůl | 0,42 g |
| Sacharidy | 1,40 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 kelímky 3 kelímky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | |
| 2 kelímky 2 kelímky cukru | Cukr bílý | |
| prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 1 kelímek 1 kelímek oleje | Olej řepkový | |
| 1 kelímek 1 kelímek mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% |