Nutriční hodnoty (Plněný vepřový řízek)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 19 940 kJ / 4 766 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 157,81 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 47,61 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 110,20 g |
Tuky | 126,99 g |
– nasycené | 51,65 g |
– nenasycené | 64,13 g |
–– mononenasycené | 44,48 g |
–– polynenasycené | 19,65 g |
––– omega 3 | 0,69 g |
Vláknina | 38,90 g |
Cholesterol | 943 mg |
Sodík | 7,61 g |
Sůl | 16,23 g |
Sacharidy | 728,46 g |
– cukry | 57,52 g |
––– laktóza | 0,08 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 větší plátky vepřové kýty | Vepřová kýta | |
1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
trochu trochu mletého pepře | Pepř černý mletý | |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
10 dkg 10 dkg šunky | Šunka vepřová vařená | 100 g |
2 lžíce 2 lžíce sterilovaného hrášku | Hrášek zelený sterilovaný | 30 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
trochu trochu mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
2 hrnky 2 hrnky strouhanky na obalení | Strouhanka pšeničná | 500 g |
2 hrnky 2 hrnky hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
5 lžic 5 lžic sádla | Sádlo vepřové | 75 g |
2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
paprika červená | Paprika červená čerstvá | |
citron | Citrón čerstvý | |
červená řepa | Červená řepa čerstvá | |
petrželka | Petržel nať čerstvá |