Nutriční hodnoty (Karbanátky z jater)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 635 kJ / 1 586 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 103,70 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 100,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,20 g |
| Tuky | 98,64 g |
| – nasycené | 43,44 g |
| – nenasycené | 48,11 g |
| –– mononenasycené | 39,54 g |
| –– polynenasycené | 8,57 g |
| ––– omega 3 | 0,29 g |
| Vláknina | 10,00 g |
| Cholesterol | 1,61 g |
| Sodík | 2,10 g |
| Sůl | 5,50 g |
| Sacharidy | 65,80 g |
| – cukry | 29,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 0,5 kg 0,5 kg jater | Játra vepřová | 500 g |
| 100 g 100 g slaniny | Špek | 100 g |
| 2 2 vařené brambory | Brambor zimní | 100 g |
| 2 2 větší oloupaná jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| mletá skořice | Skořice ceylonská mletá | |
| vejce | Vejce slepičí | |
| strouhanka | Strouhanka pšeničná | |
| olej | Olej řepkový |