Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jemná polévka se salátem a fazolkami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 682 kJ /
402 kcal
Bílkoviny10,62 g
– z toho živočišné bílkoviny3,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,12 g
Tuky14,52 g
– nasycené9,04 g
– nenasycené4,45 g
–– mononenasycené3,82 g
–– polynenasycené0,63 g
––– omega 30,16 g
Vláknina10,06 g
Cholesterol 45 mg
Sodík 68 mg
Sůl0,13 g
Sacharidy54,15 g
– cukry11,73 g
––– laktóza4,75 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 brambory Brambor zimní 150 g
3 hrsti 3 hrsti zelených fazolek (čerstvé nebo mražené) Fazolky čerstvé
1 1 celá hlávka salátu (stačí i půl hlávky) Salát hlávkový čerstvý
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
zeleninový vývar Vývar zeleninový
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
100-150 ml 100-150 ml zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 125 ml
libeček Libeček čerstvý
pažitka Pažitka čerstvá
kousek kousek másla nebo olej Máslo kravské
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.