Nutriční hodnoty (Jahody pod sněhovou pusinkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
| Energie | 10 553 kJ / 2 522 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 63,30 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 47,30 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 16,00 g |
| Tuky | 164,09 g |
| – nasycené | 92,08 g |
| – nenasycené | 61,23 g |
| –– mononenasycené | 51,83 g |
| –– polynenasycené | 9,40 g |
| ––– omega 3 | 0,80 g |
| Vláknina | 13,75 g |
| Cholesterol | 1,38 g |
| Sodík | 825 mg |
| Sůl | 1,88 g |
| Sacharidy | 191,21 g |
| – cukry | 99,66 g |
| ––– laktóza | 5,16 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g jahod | Jahody čerstvé | 500 g |
| máslo na vymazání | Máslo kravské | |
| 125 g 125 g másla | Máslo kravské | 125 g |
| 125 g 125 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 125 g |
| 4 lžíce 4 lžíce třtinového cukru | Cukr třtinový | 48 g |
| 4 4 žloutky | Vaječný žloutek | 92 g |
| 130 g 130 g žervé nebo lučiny | Žervé | 130 g |
| 1 sáček 1 sáček vanilkového cukru | Cukr vanilkový | 8 g |
| 4 4 bílky | Vaječný bílek | 132 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový |