Nutriční hodnoty (Jahody pod sněhovou pusinkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
Energie | 10 553 kJ / 2 522 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 63,30 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 47,30 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 16,00 g |
Tuky | 164,09 g |
– nasycené | 92,08 g |
– nenasycené | 61,23 g |
–– mononenasycené | 51,83 g |
–– polynenasycené | 9,40 g |
––– omega 3 | 0,80 g |
Vláknina | 13,75 g |
Cholesterol | 1,38 g |
Sodík | 825 mg |
Sůl | 1,88 g |
Sacharidy | 191,21 g |
– cukry | 99,66 g |
––– laktóza | 5,16 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g jahod | Jahody čerstvé | 500 g |
máslo na vymazání | Máslo kravské | |
125 g 125 g másla | Máslo kravské | 125 g |
125 g 125 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 125 g |
4 lžíce 4 lžíce třtinového cukru | Cukr třtinový | 48 g |
4 4 žloutky | Vaječný žloutek | 92 g |
130 g 130 g žervé nebo lučiny | Žervé | 130 g |
1 sáček 1 sáček vanilkového cukru | Cukr vanilkový | 8 g |
4 4 bílky | Vaječný bílek | 132 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový |