Nutriční hodnoty (Bramboračka-houbovačka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 791 kJ / 189 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 5,38 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,38 g | 
| Tuky | 0,69 g | 
| – nasycené | 0,16 g | 
| – nenasycené | 0,29 g | 
| –– mononenasycené | 0,08 g | 
| –– polynenasycené | 0,21 g | 
| ––– omega 3 | 0,02 g | 
| Vláknina | 11,75 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 62 mg | 
| Sůl | 0,10 g | 
| Sacharidy | 36,30 g | 
| – cukry | 14,34 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 2 2 větší brambory | Brambor zimní | 100 g | 
| 2 2 velké hrsti hub | Hřib čerstvý | |
| 1 1 větí mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g | 
| 2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g | 
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g | 
| 1 1 petržel kořenová | Petržel kořenová čerstvá | |
| 1/2 1/2 cukety nebo salátové okurky | Cuketa čerstvá | 50 g | 
| 1/3 1/3 bulvy celeru | Celer bulva čerstvá | |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g | 
| kus kus pórku | Pórek čerstvý | |
| kus kus kapusty | Kapusta hlávková čerstvá | |
| zeleninový bujón | Bujón zeleninový | |
| olej (na jíšku) | Olej řepkový | |
| hladká mouka (na jíšku) | Mouka pšeničná hladká | |
| majoránka | Majoránka sušená | |
| mletá paprika | Paprika červená sušená | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská |