Nutriční hodnoty (Panna Cotta s jahodovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 5 138 kJ / 1 228 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,45 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 15,70 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,75 g |
Tuky | 76,50 g |
– nasycené | 50,55 g |
– nenasycené | 23,07 g |
–– mononenasycené | 20,30 g |
–– polynenasycené | 2,77 g |
––– omega 3 | 0,78 g |
Vláknina | 5,00 g |
Cholesterol | 253 mg |
Sodík | 98 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 114,95 g |
– cukry | 107,45 g |
––– laktóza | 9,95 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 ml 250 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 250 ml |
50 ml 50 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 50 ml |
50 g 50 g cukru krupice | Cukr bílý | 50 g |
1 balíček 1 balíček želatinového ztužovače | Ztužovač želatinový | 50 g |
250 g 250 g jahod (můžou být i z konzervy) | Jahody čerstvé | 250 g |