Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Uzená zeleninová polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 108 kJ /
504 kcal
Bílkoviny24,69 g
– z toho živočišné bílkoviny13,33 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,36 g
Tuky15,60 g
– nasycené9,83 g
– nenasycené5,56 g
–– mononenasycené1,37 g
–– polynenasycené4,18 g
––– omega 30,68 g
Vláknina22,87 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 106 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy57,47 g
– cukry9,86 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 l 2 l uzeného vývaru Vývar vepřový 2000 ml
3 3 brambory Brambor zimní 150 g
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
zelené fazolkové lusky Fazolky čerstvé
200 g 200 g hlívy ústřičné Hlíva ústřičná syrová 200 g
1 1 menší petržel Petržel kořenová čerstvá
kousek kousek celeru Celer bulva čerstvá
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
kmín Kmín
majoránka čerstvá nebo sušená Majoránka sušená
máslo Máslo kravské
polohrubá mouka Mouka pšeničná polohrubá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.