Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dort Myslivecký klobouk)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie27 928 kJ /
6 675 kcal
Bílkoviny165,01 g
– z toho živočišné bílkoviny135,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny29,61 g
Tuky163,74 g
– nasycené51,69 g
– nenasycené86,21 g
–– mononenasycené61,97 g
–– polynenasycené24,24 g
––– omega 32,22 g
Vláknina8,82 g
Cholesterol 1,48 g
Sodík 1,79 g
Sůl4,57 g
Sacharidy1 130,95 g
– cukry909,45 g
––– laktóza122,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 vajec Vejce slepičí 350 g
210 g 210 g cukru krupice Cukr bílý 210 g
12 lžic 12 lžic vody Voda 216 ml
3/4 3/4 prášku do pečiva Kypřící prášek 9 g
250 g 250 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 250 g
perníkové koření Perníkové koření
Upekla jsem dva pláty pláty
přidání kakaa Kakao prášek
mleté kávy Káva mletá
citronová kůra Citronová kúra čerstvá
citronová šťáva Šťáva z citrónu
krém Smetana kravská sladká 35%
0,5 l 0,5 l mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 500 ml
4 lžíce 4 lžíce polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 44 g
100 g 100 g hery Margarín 100 g
2 2 vanilkové cekry
rum Rum
rybízová marmeláda Marmeláda z červeného rybízu
potahovací hmota Fondán
500 g 500 g moučkového cukru Cukr bílý 500 g
250 g 250 g sušeného mléka Mléko kravské polotučné sušené 250 g
2 lžíce 2 lžíce medu Med nepasterovaný 72 g
2 lžíce 2 lžíce vody Voda 36 ml
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
1 lžíce 1 lžíce mandlové tresti Aroma mandlové 15 ml
barvivo E154 - Hněď FK ( CI potravinářská hněď 1 )

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.