Nutriční hodnoty (Plecko s kaki příchutí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 801 kJ / 670 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 23,54 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 21,67 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,87 g |
| Tuky | 57,42 g |
| – nasycené | 21,99 g |
| – nenasycené | 33,82 g |
| –– mononenasycené | 25,60 g |
| –– polynenasycené | 8,22 g |
| ––– omega 3 | 2,37 g |
| Vláknina | 5,73 g |
| Cholesterol | 107 mg |
| Sodík | 2,35 g |
| Sůl | 5,90 g |
| Sacharidy | 12,95 g |
| – cukry | 6,18 g |
| ––– laktóza | 1,43 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 silnější plátky plecka po 250g kus | Vepřová plec | |
| 100 g 100 g Nivy | Niva 50% t. v s. | 100 g |
| 1/2 1/2 plodu Kaki | Kaki čerstvé | |
| 1 lžíce 1 lžíce kremžské hořčice | Hořčice kremžská | 15 g |
| 1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| drcený 4 4 barevný pepř | Pepř barevný | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1/2 kostky 1/2 kostky zeleninového bujonu | Bujón zeleninový | 5 g |
| voda na podlití | Voda | |