Nutriční hodnoty (Plecko s kaki příchutí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 801 kJ / 670 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,54 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 21,67 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,87 g |
Tuky | 57,42 g |
– nasycené | 21,99 g |
– nenasycené | 33,82 g |
–– mononenasycené | 25,60 g |
–– polynenasycené | 8,22 g |
––– omega 3 | 2,37 g |
Vláknina | 5,73 g |
Cholesterol | 107 mg |
Sodík | 2,35 g |
Sůl | 5,90 g |
Sacharidy | 12,95 g |
– cukry | 6,18 g |
––– laktóza | 1,43 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 silnější plátky plecka po 250g kus | Vepřová plec | |
100 g 100 g Nivy | Niva 50% t. v s. | 100 g |
1/2 1/2 plodu Kaki | Kaki čerstvé | |
1 lžíce 1 lžíce kremžské hořčice | Hořčice kremžská | 15 g |
1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
drcený 4 4 barevný pepř | Pepř barevný | |
sůl | Sůl mořská | |
1/2 kostky 1/2 kostky zeleninového bujonu | Bujón zeleninový | 5 g |
voda na podlití | Voda | |