Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Marináda nejen na zvěřinu dle myslivce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie3 717 kJ /
889 kcal
Bílkoviny48,00 g
– z toho živočišné bílkoviny42,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,00 g
Tuky21,09 g
– nasycené12,38 g
– nenasycené16,58 g
–– mononenasycené6,14 g
–– polynenasycené10,44 g
––– omega 30,40 g
Vláknina14,25 g
Cholesterol 80 mg
Sodík 1,09 g
Sůl0,50 g
Sacharidy121,25 g
– cukry70,00 g
––– laktóza54,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg zvěřiny (lze jakoukoli)
necelý 1 l necelý 1 l mléka (lze i podmáslí či kefír, aby maso bylo ponořené) Podmáslí 1000 g
0,4 l 0,4 l vinného octa (lze nahradit jakýmkoli běžným) Ocet vinný bílý 400.0000059604645 ml
0,5 l 0,5 l vody Voda 500 ml
10 kuliček 10 kuliček pepře Pepř černý
6 kuliček 6 kuliček nového koření Nové koření
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
1 lžička 1 lžička tymiánu Tymián sušený 5 g
6 kuliček 6 kuliček jalovce Jalovec sušený
cca 100 g cca 100 g nakrájené cibule Cibule čerstvá 100 g
cca 250 g cca 250 g kořenové zeleniny (mrkve, celeru, petržele - pozor, aby té mrkve bylo o něco méně) Mrkev čerstvá 250 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.