Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Marináda nejen na zvěřinu dle myslivce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie3 717 kJ /
889 kcal
Bílkoviny48,00 g
– z toho živočišné bílkoviny42,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,00 g
Tuky21,09 g
– nasycené12,38 g
– nenasycené16,58 g
–– mononenasycené6,14 g
–– polynenasycené10,44 g
––– omega 30,40 g
Vláknina14,25 g
Cholesterol 80 mg
Sodík 1,09 g
Sůl0,50 g
Sacharidy121,25 g
– cukry70,00 g
––– laktóza54,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg masa ze zvěřiny Vepřová kýta 1000 g
0,7-1 l 0,7-1 l mléka (nebo podmáslí či kefíru) Mléko kravské polotučné 1,5% 850.0000238418579 ml
0,4 l 0,4 l vinného octa (nebo obyčejného kvasného) Ocet vinný bílý 400.0000059604645 ml
0,5 l 0,5 l vody Voda 500 ml
10 kuliček 10 kuliček pepře Pepř černý
6 kuliček 6 kuliček nového koření Nové koření
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
1 lžička 1 lžička sušeného tymiánu Tymián sušený 5 g
6 kuliček 6 kuliček jalovce Jalovec sušený
100 g 100 g cibule Cibule čerstvá 100 g
250 g 250 g kořenové zeleniny (mrkve, celeru, petržele) Mrkev čerstvá 250 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.