Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborový salát s červenou řepou a křenem s mini řízečky v jogurtové marinádě)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 805 kJ /
1 387 kcal
Bílkoviny28,16 g
– z toho živočišné bílkoviny17,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,80 g
Tuky111,78 g
– nasycené15,75 g
– nenasycené82,85 g
–– mononenasycené27,28 g
–– polynenasycené55,57 g
––– omega 31,28 g
Vláknina14,40 g
Cholesterol 674 mg
Sodík 1,28 g
Sůl3,02 g
Sacharidy60,80 g
– cukry15,90 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g vařené červené řepy Červená řepa čerstvá 200 g
200 g 200 g vařených brambor Brambor zimní 200 g
120 g 120 g majonézy nebo jogurtu Majonéza 120 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
citronová šťáva nebo lák z okurek Šťáva z citrónu
cibule nebo kus porku Cibule čerstvá
trošku trošku křenu (nebo Krenexu) Křen čerstvý
6 plátků 6 plátků vepřové kýty nebo vepřové panenky Vepřová kýta
1 1 velký hustý jogurt bílý Jogurt kravský bílý 1,5%
1 lžíce 1 lžíce mletého barevného pepře Pepř barevný 15 g
1 lžíce 1 lžíce drceného česneku Česnek čerstvý 15 g
2 lžíce 2 lžíce koření Adamova žebra Grilovací koření
sůl dle potřeby Sůl mořská
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.