Nutriční hodnoty (Bramborový salát s červenou řepou a křenem s mini řízečky v jogurtové marinádě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 805 kJ / 1 387 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,16 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,80 g |
Tuky | 111,78 g |
– nasycené | 15,75 g |
– nenasycené | 82,85 g |
–– mononenasycené | 27,28 g |
–– polynenasycené | 55,57 g |
––– omega 3 | 1,28 g |
Vláknina | 14,40 g |
Cholesterol | 674 mg |
Sodík | 1,28 g |
Sůl | 3,02 g |
Sacharidy | 60,80 g |
– cukry | 15,90 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g vařené červené řepy | Červená řepa čerstvá | 200 g |
200 g 200 g vařených brambor | Brambor zimní | 200 g |
120 g 120 g majonézy nebo jogurtu | Majonéza | 120 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
citronová šťáva nebo lák z okurek | Šťáva z citrónu | |
cibule nebo kus porku | Cibule čerstvá | |
trošku trošku křenu (nebo Krenexu) | Křen čerstvý | |
6 plátků 6 plátků vepřové kýty nebo vepřové panenky | Vepřová kýta | |
1 1 velký hustý jogurt bílý | Jogurt kravský bílý 1,5% | |
1 lžíce 1 lžíce mletého barevného pepře | Pepř barevný | 15 g |
1 lžíce 1 lžíce drceného česneku | Česnek čerstvý | 15 g |
2 lžíce 2 lžíce koření Adamova žebra | Grilovací koření | |
sůl dle potřeby | Sůl mořská | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |