Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Novohradský vepřový plátek

Máme pro vás jeden z dalších receptů na klasika v jídelnách a meníčkových restauracích. Novohradský vepřový plátek můžete připravit z kýty či z kotlety, nebo také z bůčku. Tradičně se podává s rýží, ale jako přílohu můžete vyzkoušet i těstoviny nebo brambory.

Hodnocení receptu je 5,0 (50×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 40 min

40 min (40 min příprava)

16. 12. 2008 18:38

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Tento recept najdete
v nové kuchařce!

Naše kuchařka obsahuje
150 nejlepších receptů
včetně tohoto.

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie406 kJ / 97 kcal
Bílkoviny2,38 g
Tuky5,67 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 18 mg
Sodík 26 mg
Sůl0,05 g
Sacharidy8,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tento recept bývá častou klasikou v jídelnách a meníčkových restauracích.

Na jednu porci se počítá 100 až 120 g masa.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

danstav danstav

27. 4. 2021 07:20

:yes:

Marie Švarcová

20. 2. 2017 23:20

:yes::yes::yes::-K

Marie

4. 1. 2017 11:28

Výborný moc jsme si pochutnali.

Paula

30. 1. 2016 14:17

Výborné jedlo... :-p Dnes už robím druhýkrát .. Podarilo sa perfektne. Dakujem za recept :-D

Karel Drlík

12. 12. 2015 11:49

Díky za recept , postup mi připomíná recept na potopené řízky s tím rozdílem že se nejdřív opačně v trojobalu obalí,osmaží a dají na pekáči do troby s tím že leží do poloviny ponořené do vývaru pokryté plátkem anglické na 30-40 minut.Řízky dosáhnou toho jako autorka mysulka.Přesný název je Utopené řízky.To obalování byla šílená patlačka,strouhanka-vejce-mouka.Poslední operace končila že všechny prsty jsem měl polepené od trojobalu.Byl to souboj a ne klidná příprava.Nakonec jsem zvítězil,přesto pravdu sdělím.

Merylas Merylas

29. 12. 2014 16:41

Renca866: Děkuji za vyzkoušení a pochvalu, jsem ráda, že chutnalo:-K

Renca866

23. 12. 2014 13:28

Uvařeno :-) a je to opravdu výýýýborné.Bodík letí.Dala jsem místo žampiónů houby jak již někdo zmiňoval a nemá to chybu :-);-)

Bahula Bahula

24. 11. 2012 12:43

Recept mám moc ráda, dělám stejně pouze nepřidávám žampiony:yes::-K

chocolate chocolate

21. 1. 2012 10:29

Výborná klasika, děkuji za připomenutí našeho sobotního oběda.

Merylas Merylas

11. 1. 2012 16:25

alus.s: Alenko, moc děkuji za vyzkoušení a pochvalu:-8:-*:-K Dlouho jsem Tě tady neviděla:-*

alus.s

11. 1. 2012 16:18

včera jsem vařila, pochutnali jsme si. Jen jsem musela omáčku více zahustit, můj ji má tak raději, ovšem mě by stačila jako ta co má Merylas, tu bych si také s chutí dala :-p bodík letí

salsaro salsaro

28. 11. 2011 13:04

:yes::-)):-Krasne!

misalla misalla

2. 3. 2011 13:32

Moc dobré,včera jsem vařila k večeri a bylo pochváleno. Posílám bodíka a díky za recept:yes:;-)

Merylas Merylas

1. 3. 2011 23:05

Mysulka, jsem opravdu moc ráda, že recept nezklamal.;-) A děkuji za přidanou fotečku:-K

Colombo65 Colombo65

28. 2. 2011 10:32

No teda to mě láká ;-);-);-)

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Naše kuchařka 2

Nově v prodeji!

Koupit

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vepřový plátek vepřové plátky recepty novohradské maso veprove platky novohradský řízek vepřový plátek recept novohradske platky recept veprove platky novohradská pečeně novohradské vepřové maso vepřove platky recept novohradska veprova kyta novohradská vepřová plec recept na vepřové plátky novohradská kýta vepřový plátek recepty veprove platky na prirodno recepty vepřové plátky vepřová kýta na prirodno vepřový plátek na přírodno

Suroviny: kýta vepřová, sůl, pepř mletý, olej, paprika sušená sladká, cibule, žampióny, lečo sterilované, mouka hladká, smetana na vaření, vývar masový

TopRecepty.cz

Novohradský vepřový plátek

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/31mR