Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rybízová marmeláda a šťáva z pěny)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie16 735 kJ /
4 000 kcal
Bílkoviny0,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky0,00 g
– nasycené0,00 g
– nenasycené0,00 g
–– mononenasycené0,00 g
–– polynenasycené0,00 g
––– omega 30,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 0 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy1 000,00 g
– cukry1 000,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 litr 1 litr šťávy z červeného rybízu Rybíz červený čerstvý
1 kg 1 kg krystalového cukru Cukr bílý 1000 g
1 1 Gelfix 1:1 (nebo želírfix 1:1) Želatina cukrářská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.