Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Waldorf salát II.)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 869 kJ /
1 403 kcal
Bílkoviny50,61 g
– z toho živočišné bílkoviny46,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,11 g
Tuky95,95 g
– nasycené39,83 g
– nenasycené53,72 g
–– mononenasycené24,53 g
–– polynenasycené29,20 g
––– omega 31,21 g
Vláknina15,84 g
Cholesterol 255 mg
Sodík 3,73 g
Sůl8,55 g
Sacharidy76,24 g
– cukry64,52 g
––– laktóza20,15 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3-4 PL 3-4 PL majonézy Majonéza 52.5 g
1/3 l 1/3 l podmáslí Podmáslí 333.3333432674408 g
150 g 150 g rozdrobené Nivy a pod. Niva 50% t. v s. 150 g
1 1 malá cibulka - nadrobno nakrájená Cibulka jarní čerstvá
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
provensálské koření Provensálské koření
3 3 jablka - nejlépe Gala nebo Jonatan - neloupané, nakrájené na cca 2 x 2 cm kostky Jablko čerstvé 450 g
šťáva z 1 1 vymačkaného citrónu Citrón čerstvý 90 g
4-5 4-5 stonků řapíkatého celeru - pokrájeného na cca 1/2 cm kousky Celer řapíkatý
1 1 vrchovatá hrst hroznového vína (nejlépe bez pecek) Hroznové víno čerstvé
1 hrst 1 hrst vlašských ořechů - usekaných (ne moc nadrobno) Vlašské ořechy

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.