Nutriční hodnoty (Kedlubnový salát se šunkou a tatarkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 3 996 kJ / 955 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,33 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 19,55 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,78 g |
Tuky | 88,88 g |
– nasycené | 14,58 g |
– nenasycené | 66,85 g |
–– mononenasycené | 20,64 g |
–– polynenasycené | 46,22 g |
––– omega 3 | 1,05 g |
Vláknina | 10,40 g |
Cholesterol | 202 mg |
Sodík | 1,56 g |
Sůl | 3,85 g |
Sacharidy | 10,25 g |
– cukry | 7,45 g |
––– laktóza | 0,24 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 větší kedlubna | Kedluben čerstvý | 180 g |
4 plátky 4 plátky šunky | Šunka vepřová vařená | 80 g |
1 1 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
1 lžíce 1 lžíce Lučiny | Lučina 70% t.v s. | 15 g |
pažitka | Pažitka čerstvá | |
100 g 100 g tatarské omáčky | Tatarská omáčka | 100 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý |