Nutriční hodnoty (Kedlubnový salát se šunkou a tatarkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 3 996 kJ / 955 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 23,33 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 19,55 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,78 g |
| Tuky | 88,88 g |
| – nasycené | 14,58 g |
| – nenasycené | 66,85 g |
| –– mononenasycené | 20,64 g |
| –– polynenasycené | 46,22 g |
| ––– omega 3 | 1,05 g |
| Vláknina | 10,40 g |
| Cholesterol | 202 mg |
| Sodík | 1,56 g |
| Sůl | 3,85 g |
| Sacharidy | 10,25 g |
| – cukry | 7,45 g |
| ––– laktóza | 0,24 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 větší kedlubna | Kedluben čerstvý | 180 g |
| 4 plátky 4 plátky šunky | Šunka vepřová vařená | 80 g |
| 1 1 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
| 1 lžíce 1 lžíce Lučiny | Lučina 70% t.v s. | 15 g |
| 100 g 100 g tatarské omáčky | Tatarská omáčka | 100 g |
| pažitka | Pažitka čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý |