Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kedlubnový salát se šunkou a tatarkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie3 996 kJ /
955 kcal
Bílkoviny23,33 g
– z toho živočišné bílkoviny19,55 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,78 g
Tuky88,88 g
– nasycené14,58 g
– nenasycené66,85 g
–– mononenasycené20,64 g
–– polynenasycené46,22 g
––– omega 31,05 g
Vláknina10,40 g
Cholesterol 202 mg
Sodík 1,56 g
Sůl3,85 g
Sacharidy10,25 g
– cukry7,45 g
––– laktóza0,24 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 větší kedlubna Kedluben čerstvý 180 g
4 plátky 4 plátky šunky Šunka vepřová vařená 80 g
1 1 jarní cibulka Cibulka jarní čerstvá
1 lžíce 1 lžíce Lučiny Lučina 70% t.v s. 15 g
pažitka Pažitka čerstvá
100 g 100 g tatarské omáčky Tatarská omáčka 100 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.