Nutriční hodnoty (Zelný salát s křenem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 943 kJ / 225 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,72 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,72 g |
| Tuky | 1,27 g |
| – nasycené | 0,40 g |
| – nenasycené | 0,58 g |
| –– mononenasycené | 0,17 g |
| –– polynenasycené | 0,41 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 24,60 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 70 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 37,20 g |
| – cukry | 22,80 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g bílého hlávkového zelí (půl malé hlávky) | Zelí bílé čerstvé | 300 g |
| 3 3 zelené papriky | Paprika zelená čerstvá | |
| 4 4 cibule | Cibule čerstvá | 280 g |
| kousek kousek křenu | Křen čerstvý | |
| vývar (třeba z kostky) | Vývar hovězí | |
| ocet | Ocet lihový | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| cukr | Cukr bílý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| jemně nasekaný čerstvý kopr | Kopr nať čerstvý |