Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zelný salát s křenem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie943 kJ /
225 kcal
Bílkoviny8,72 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,72 g
Tuky1,27 g
– nasycené0,40 g
– nenasycené0,58 g
–– mononenasycené0,17 g
–– polynenasycené0,41 g
––– omega 30,00 g
Vláknina24,60 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 70 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy37,20 g
– cukry22,80 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g bílého hlávkového zelí (půl malé hlávky) Zelí bílé čerstvé 300 g
3 3 zelené papriky Paprika zelená čerstvá
4 4 cibule Cibule čerstvá 280 g
kousek kousek křenu Křen čerstvý
vývar (třeba z kostky) Vývar hovězí
ocet Ocet lihový
olivový olej Olej olivový
cukr Cukr bílý
sůl Sůl mořská
jemně nasekaný čerstvý kopr Kopr nať čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.