Nutriční hodnoty (Zelný salát s křenem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 943 kJ / 225 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,72 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,72 g |
Tuky | 1,27 g |
– nasycené | 0,40 g |
– nenasycené | 0,58 g |
–– mononenasycené | 0,17 g |
–– polynenasycené | 0,41 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 24,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 70 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 37,20 g |
– cukry | 22,80 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g bílého hlávkového zelí (půl malé hlávky) | Zelí bílé čerstvé | 300 g |
3 3 zelené papriky | Paprika zelená čerstvá | |
4 4 cibule | Cibule čerstvá | 280 g |
kousek kousek křenu | Křen čerstvý | |
vývar (třeba z kostky) | Vývar hovězí | |
ocet | Ocet lihový | |
olivový olej | Olej olivový | |
cukr | Cukr bílý | |
sůl | Sůl mořská | |
jemně nasekaný čerstvý kopr | Kopr nať čerstvý |