Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Povidloň)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie9 160 kJ /
2 189 kcal
Bílkoviny62,28 g
– z toho živočišné bílkoviny50,01 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,27 g
Tuky130,25 g
– nasycené77,79 g
– nenasycené44,00 g
–– mononenasycené37,93 g
–– polynenasycené6,08 g
––– omega 30,96 g
Vláknina10,50 g
Cholesterol 886 mg
Sodík 765 mg
Sůl1,82 g
Sacharidy168,35 g
– cukry96,65 g
––– laktóza15,40 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 ml 250 ml vody Voda 250 ml
50 g 50 g másla Máslo kravské 50 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
100 g 100 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 100 g
2 2 velká vejce Vejce slepičí 140 g
1 vanička 1 vanička polotučného tvarohu Tvaroh polotučný 250 g
20 g 20 g domácího vanilkového cukru Cukr vanilkový 20 g
200 ml 200 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 200 ml
1 sáček 1 sáček ztužovače šlehačky Ztužovač šlehačky 10 g
125 g 125 g povidel Povidla 125 g
30 ml 30 ml rumu tuzemáku Rum 30 ml
moučkový cukr na posypání Cukr bílý
máslo na vymazání plechu Máslo kravské

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.