Nutriční hodnoty (Povidloň)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 9 160 kJ / 2 189 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 62,28 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 50,01 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,27 g |
Tuky | 130,25 g |
– nasycené | 77,79 g |
– nenasycené | 44,00 g |
–– mononenasycené | 37,93 g |
–– polynenasycené | 6,08 g |
––– omega 3 | 0,96 g |
Vláknina | 10,50 g |
Cholesterol | 886 mg |
Sodík | 765 mg |
Sůl | 1,82 g |
Sacharidy | 168,35 g |
– cukry | 96,65 g |
––– laktóza | 15,40 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 ml 250 ml vody | Voda | 250 ml |
50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
100 g 100 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 100 g |
2 2 velká vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1 vanička 1 vanička polotučného tvarohu | Tvaroh polotučný | 250 g |
20 g 20 g domácího vanilkového cukru | Cukr vanilkový | 20 g |
200 ml 200 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 200 ml |
1 sáček 1 sáček ztužovače šlehačky | Ztužovač šlehačky | 10 g |
125 g 125 g povidel | Povidla | 125 g |
30 ml 30 ml rumu tuzemáku | Rum | 30 ml |
moučkový cukr na posypání | Cukr bílý | |
máslo na vymazání plechu | Máslo kravské |