Nutriční hodnoty (Vepřový perkelt s Hlívou ústřičnou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 929 kJ / 2 134 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 126,20 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 109,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 16,80 g |
| Tuky | 148,53 g |
| – nasycené | 68,03 g |
| – nenasycené | 74,75 g |
| –– mononenasycené | 61,37 g |
| –– polynenasycené | 13,38 g |
| ––– omega 3 | 0,20 g |
| Vláknina | 38,12 g |
| Cholesterol | 311 mg |
| Sodík | 2,59 g |
| Sůl | 6,32 g |
| Sacharidy | 58,44 g |
| – cukry | 28,15 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g vepřové kýty | Vepřová kýta | 500 g |
| 400 g 400 g hlívy | Hlíva ústřičná syrová | 400 g |
| 100 g 100 g špeku | Špek | 100 g |
| 3 PL 3 PL sádla | Sádlo vepřové | 45 g |
| 3 3 větší cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 2 PL 2 PL sladké papriky | Paprika červená sušená | 20 g |
| špetka špetka pálivé papriky | Paprika pálivá | |
| kmín | Kmín | |
| pepř | Pepř černý | |
| majoránka | Majoránka sušená | |
| 2 kostky 2 kostky zeleninového bujónu | Bujón zeleninový | 20 g |
| škrobová moučka | Bramborový škrob |