Nutriční hodnoty (Rajčatový salát s fazolemi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 4 091 kJ / 978 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 56,40 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 56,40 g |
| Tuky | 13,21 g |
| – nasycené | 2,09 g |
| – nenasycené | 9,71 g |
| –– mononenasycené | 7,82 g |
| –– polynenasycené | 1,89 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 48,48 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 78 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 135,30 g |
| – cukry | 18,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 240 g 240 g bílých sterilovaných fazolí (1 konzerva) | Fazole bílé sterilované | 240 g |
| 3 3 rajčata | Rajče červené čerstvé | 180 g |
| 100 g 100 g černých oliv | Olivy čerstvé zralé | 100 g |
| 1 1 cibule (nebo 2 jarní cibulky) | Cibule čerstvá | 70 g |
| ocet | Ocet lihový | |
| olej | Olej řepkový | |
| cukr | Cukr bílý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| bazalka na ozdobu | Bazalka čerstvá |