Nutriční hodnoty (Treska tažená ve vakuu s teplým salátem z čočky beluga)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 681 kJ / 880 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 90,85 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 54,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 36,85 g |
| Tuky | 15,46 g |
| – nasycené | 2,24 g |
| – nenasycené | 12,58 g |
| –– mononenasycené | 8,84 g |
| –– polynenasycené | 3,74 g |
| ––– omega 3 | 0,33 g |
| Vláknina | 36,55 g |
| Cholesterol | 180 mg |
| Sodík | 295 mg |
| Sůl | 0,68 g |
| Sacharidy | 78,21 g |
| – cukry | 8,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g tresky nebo bělomasé ryby s kůží | Treska filet | 300 g |
| snítka snítka kopru | Kopr nať čerstvý | |
| 1/2 1/2 citronu | Citrón čerstvý | 45 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 140 g 140 g čočky beluga | Čočka černá neloupaná | 140 g |
| 60 g 60 g jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | 60 g |
| 100 g 100 g mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
| 1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| Sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý |