Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Treska tažená ve vakuu s teplým salátem z čočky beluga)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 681 kJ /
880 kcal
Bílkoviny90,85 g
– z toho živočišné bílkoviny54,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny36,85 g
Tuky15,46 g
– nasycené2,24 g
– nenasycené12,58 g
–– mononenasycené8,84 g
–– polynenasycené3,74 g
––– omega 30,33 g
Vláknina36,55 g
Cholesterol 180 mg
Sodík 295 mg
Sůl0,68 g
Sacharidy78,21 g
– cukry8,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g tresky nebo bělomasé ryby s kůží Treska filet 300 g
snítka snítka kopru Kopr nať čerstvý
1/2 1/2 citronu Citrón čerstvý 45 g
sůl Sůl mořská
olivový olej Olej olivový
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
140 g 140 g čočky beluga Čočka černá neloupaná 140 g
60 g 60 g jarní cibulky Cibulka jarní čerstvá 60 g
100 g 100 g mrkve Mrkev čerstvá 100 g
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje Olej olivový 11 ml
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
Sůl Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.