Nutriční hodnoty (Treska tažená ve vakuu s teplým salátem z čočky beluga)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 681 kJ / 880 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 90,85 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 54,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 36,85 g |
Tuky | 15,46 g |
– nasycené | 2,24 g |
– nenasycené | 12,58 g |
–– mononenasycené | 8,84 g |
–– polynenasycené | 3,74 g |
––– omega 3 | 0,33 g |
Vláknina | 36,55 g |
Cholesterol | 180 mg |
Sodík | 295 mg |
Sůl | 0,68 g |
Sacharidy | 78,21 g |
– cukry | 8,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g tresky nebo bělomasé ryby s kůží | Treska filet | 300 g |
snítka snítka kopru | Kopr nať čerstvý | |
1/2 1/2 citronu | Citrón čerstvý | 45 g |
sůl | Sůl mořská | |
olivový olej | Olej olivový | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
140 g 140 g čočky beluga | Čočka černá neloupaná | 140 g |
60 g 60 g jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | 60 g |
100 g 100 g mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
Sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý |