Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hlíva ústřičná na víně s celerovým pyré)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 048 kJ /
490 kcal
Bílkoviny8,93 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,93 g
Tuky20,52 g
– nasycené2,40 g
– nenasycené16,97 g
–– mononenasycené8,75 g
–– polynenasycené8,22 g
––– omega 31,40 g
Vláknina18,60 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 567 mg
Sůl0,80 g
Sacharidy35,33 g
– cukry16,15 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
130 g 130 g hlívy ústřičné Hlíva ústřičná syrová 130 g
150 ml 150 ml červeného suchého vína Víno červené suché 150 ml
1/2 1/2 červené cibule Cibule červená čerstvá 34.5 g
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
2 lžičky 2 lžičky javorového sirupu (6ml) Sirup javorový 10 ml
1 lžíce 1 lžíce oleje (7ml) Olej řepkový 11 ml
Mletý kmín Kmín mletý
Sůl Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
maso seitan natural (80g) Seitan
50 g 50 g bílé části pórku Pórek čerstvý 50 g
150 g 150 g oloupaného celeru Celer bulva čerstvá 150 g
Oříšek Oříšek másla (10g) Máslo kravské
50 ml 50 ml sójové smetany Smetana sójová tekutá 50 ml
Sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.