Nutriční hodnoty (Hlíva ústřičná na víně s celerovým pyré)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 048 kJ / 490 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,93 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,93 g |
| Tuky | 20,52 g |
| – nasycené | 2,40 g |
| – nenasycené | 16,97 g |
| –– mononenasycené | 8,75 g |
| –– polynenasycené | 8,22 g |
| ––– omega 3 | 1,40 g |
| Vláknina | 18,60 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 567 mg |
| Sůl | 0,80 g |
| Sacharidy | 35,33 g |
| – cukry | 16,15 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 130 g 130 g hlívy ústřičné | Hlíva ústřičná syrová | 130 g |
| 150 ml 150 ml červeného suchého vína | Víno červené suché | 150 ml |
| 1/2 1/2 červené cibule | Cibule červená čerstvá | 34.5 g |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| 2 lžičky 2 lžičky javorového sirupu (6ml) | Sirup javorový | 10 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce oleje (7ml) | Olej řepkový | 11 ml |
| Mletý kmín | Kmín mletý | |
| Sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| maso seitan natural (80g) | Seitan | |
| 50 g 50 g bílé části pórku | Pórek čerstvý | 50 g |
| 150 g 150 g oloupaného celeru | Celer bulva čerstvá | 150 g |
| Oříšek Oříšek másla (10g) | Máslo kravské | |
| 50 ml 50 ml sójové smetany | Smetana sójová tekutá | 50 ml |
| Sůl | Sůl mořská |